Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σαλάτα λάχανο με ξηρούς καρπούς

Σαλάτα λάχανο με ξηρούς καρπούς

Περιγραφή

Μία δροσερή σαλάτα λάχανου με ξηρούς καρπούς και γιαούρτι.

Συστατικά

  •  μπωλ λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές σούπας φουνταούκια χοντροσπασμένα
  • 1 κουταλιά σούπας αμύγδαλο φιλέ
  • 3-4 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
  • για το ντρέσινγκ
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 1/2 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
  • 1/4 κουταλάκι μπούκοβο
  • 1/4 κουταλάκι πάπρικα σκόνη
  • 1/2 λεμόνι χυμό
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • αλάτι
  1. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε το λάχανο και το αφήνουμε να στραγγίσει. Το μεταφέρουμε σε μπωλ.
  2. Ανακατεύουμε τα υλικά του ντρέσινκ και τα αναμιγνύουμε με το λάχανο, ανακατεύοντας με τα χέρια μας να πάει παντού.
  3. Προσθέτουμε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύουμε.
  4. Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα.
  5. Βάζουμε το γιαούρτι σε κορνέ και γαρνίρουμε τη σαλάτα μας.
  6. Από πάνω από το γιαούρτι πασπαλίζουμε με την πάπρικα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε