Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σαλάτα με άισμπεργκ, πορτοκάλι και αβοκάντο

Σαλάτα με άισμπεργκ, πορτοκάλι και αβοκάντο

Περιγραφή

Υπέροχη δροσερή σαλάτα με προσούτο ,χαλούμι ψητό και ντρέσινγκ πορτοκαλιού.

Συστατικά

  • άισμπεργκ
  • γαλλικό μαρούλι
  • 1/2 πορτοκάλι
  • 1 αβοκάντο
  • 100 γρ. χαλούμι
  • 50 γρ. προσούτο

               για το dressing

  • ½ φλυτζάνι του τζαγιού χυμό πορτοκάλι
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 2 κουταλιές ξύδι βαλσάμικο
  • 3 κουταλιές σησαμέλαιο
  • αλάτι
  1. Πλένουμε τα λαχανικά και τα κόβουμε με το χέρι, τα στεγνώνουμε και τα στρώνουμε στη σαλατιέρα.
  2. Καθαρίζουμε το πορτοκάλι και από την άσπρη φλούδα και το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
  3. Καθαρίζουμε το αβοκάντο και το κόβουμε σε φέτες.
  4. Προσθέτουμε το πορτοκάλι και το αβοκάντο στη σαλάτα .
  5. Ψήνουμε το χαλούμι σε ριγωτό τηγάνι ή στην τοστιέρα και το προσθέτουμε στη σαλάτα.
  6. Για το dressing χτυπάμε όλα τα υλικά  σε ένα saker και περιχύνουμε τη σαλάτα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε