Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σαλάτα με μοσχαρίσιο φιλέτο

Σαλάτα με μοσχαρίσιο φιλέτο

Περιγραφή

Υπέροχη, πολύχρωμη σαλάτα με φιλέτο μοσχαρίσιο,εστραγκόν και προσούτο.

Συστατικά

  • κόκκινο λάχανο
  • γαλλικό μαρούλι
  • μαρούλι φριζέ
  • 2 κουταλιές κρουτόν
  • 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (250 γρ.)
  • 3 φέτες προσούτο Πάρμας
  • 1 κουταλάκι εστραγκόν
  • αλάτι,πιπέρι
  • 1 κουταλιά βούτυρο

               για το ντρέσινγκ

  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 1 κουταλάκι μέλι
  • 2 κουταλιές βαλσάμικο
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  1. Πλένουμε τα λαχανικά μας, τα στεγνώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μπωλ.
  2. Προσθέτουμε τα κρουτόν και το προσούτο κομμένο σε ροδέλες.
  3. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Χτυπάμε όλα τα υλικά σε ένα σεικερ.
  4. Το προσθέτουμε στο μπωλ και ανακατεύουμε με τα χέρια να πάει παντού.
  5. Πασπαλίζουμε το φιλέτο μας με εστραγκόν, το αλατίζουμε, το πιπερώνουμε και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο βούτυρο για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  6. Στρώνουμε τη σαλάτα σε μια πιατέλα και από πάνω βάζουμε το φιλέτο.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμα σακουλάκια σαλάτας που υπάρχουν στα ψυγεία. Στη φωτογραφία φαίνονται και οι μπάλες τυριού με παπαρουνόσπορο που δίνουν μια ιδιαίτερη γεύση στη σαλάτα. Αν θέλετε μπορείτε να τις προσθέσετε και εσείς!

Σας προτείνουμε