Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σαλάτα ceasars (του Καίσαρα)

Σαλάτα ceasars (του Καίσαρα)

Περιγραφή

Σαλάτα με κοτόπουλο και παρμεζάνα.

Συστατικά

  • γαλλικό μαρούλι σε κομμάτια
  • 1 φιλέτο κοτόπουλο 200 γρ.
  • 1 φέτα ψωμί κομμένη σε κομμάτια
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • χοντρό αλάτι
  • ρίγανη

για το ντέσινγκ

  • 2 αντζούγιες σε λάδι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • λίγο λεμόνι
  • 50 γρ. παρμεζάνα σε φλοιδες
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα
  • 1 κουταλιά τυρί κρέμα
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  1. Ψήνουμε το φιλέτο , σε σχαροτήγανο αφού πρώτα το αλείψουμε με μυρωδικά, όπως δεντρολίβανο, ρίγανη κτλ.
  2. Αλοίφουμε το φωμί με λίγο λάδι και χοντρό αλάτι και ψήνουμε στο γκριλ.
  3. Χτυπάμε όλα τα υλικά του ντρέσινγκ στο μούλτι.
  4. Σε σαλατιέρα βάζουμε το μαρούλι , το κοτόπουλο κομμάτια, το ψωμί και το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε με τα χέρια. Τέλος τρίβουμε την παρμεζάνα σε φλοίδες.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Προαιρετικά μπορούμε να προσθέσουμε μπέικον ψημένο.

Σας προτείνουμε