Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Ταμπουλέ

Ταμπουλέ

Περιγραφή

Αράβικη δροσερή σαλάτα

Συστατικά

  • 1 κούπα πληγούρι
  • ½ κούπα λεμόνι
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • ½ με 1 κουταλάκι αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 3 μέτριες ντομάτες σφιχτές
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 αγγούρι σε κυβάκια
  • ½ κούπα δυόσμο ψιλοκομμένο
  • ½ κούπα μαϊντανός ψιλοκομμένος
  1. Μουλιάζουμε το πληγούρι σε 2 κούπες νερό για 2 ώρες.
  2. Ψιλοκόβουμε τα λαχανικά μας και τα ανακατεύουμε σε μπώλ μαζί με το πληγούρι.
  3. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα ή μέχρι να τη σερβίρουμε.
  4. Πριν τη σερβίρουμε αλατίζουμε, πιπερώνουμε, προσθέτουμε το λεμόνι και το λάδι, ανακατεύουμε και στολίζουμε με φυλλαράκια δυόσμου.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Την συνταγή μου την έδωσε η κουμπαρούλα μου.

Σας προτείνουμε