Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από 

Tαρτάρ Τομάτας

Tαρτάρ Τομάτας

Περιγραφή

Συστατικά

  • 3 τομάτες
  • 2 κουτ. κουκουνάρι
  • ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας κάπαρι
  • Φρέσκια τριμμένη ρίγανη
  • Φυλλαράκια βασιλικού
  • αλάτι
  • ένα ματσάκι ρόκα
  1. Πλένουμε καλά τις τομάτες, καθαρίζουμε το κοτσάνι τους. Στη συνέχεια κόβουμε κάθε τομάτα σε 4 κομμάτια και αφαιρούμε τα σπόρια και μετά τις κόβουμε σε μικρά κυβάκια. Τοποθετούμε τις ψιλοκομμένες τομάτες σε ένα μπολ και τοποθετούμε σε αυτό όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά. Σερβίρουμε με τη ρόκα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε