Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Χωριάτικη σαλάτα με τυρομπαλάκια

Χωριάτικη σαλάτα με τυρομπαλάκια

Περιγραφή

Χωριάτικη σαλάτα με μπαλάκια φέτας και κρητικό παξιμάδι.

Συστατικά

λίγα φύλλα ρόκας
2 ντομάτες μέτριες
1/2 αγγουράκι
1 κουταλάκι κάπαρη
2 κρητικά παξιμάδια
150 γρ. φέτα
2 κουταλιές στραγγιστό γιαούρτι
1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο
βαλσάμικο
αλάτι
Πλένουμε τη ρόκα ,τη στεγνώνουμε, την κόβουμε με τα χέρια και τη βάζουμε στη σαλατιέρα.
Κόβουμε τις ντομάτες και το αγγουράκι και τα βάζουμε  πάνω από τη ρόκα.
Βρέχουμε το παξιμάδι και το σπάμε σε κομμάτια. Τα βάζουμε ανάμεσα στις ντομάτες.
Ετοιμάζουμε τα μπαλάκια φέτας. Σπάμε τη φέτα σε μικρά τρίμματα και ανακατευουμε με το γιαούρτι και τον άνηθο. Φτιάχνουμε μπαλάκια.
Τα στρώνουμε από πάνω από τα λαχανικά μας. Ρίχνουμε και την κάπαρη. Αλατίζουμε , βάζουμε ελαιόλαδο και βαλσάμικο και έτοιμη!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε