Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Μίνι ταμπουλέ

Μίνι ταμπουλέ

Περιγραφή

Ατομικές μίνι σαλατούλες ταμπουλέ, γεμισμένες σε ντομάτα.

Συστατικά

2 ντομάτες μέτριες
4 κουταλιές πλιγούρι
αγγουράκι κομμένο σε κυβάκια
ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
ξύσμα λεμονιού
χυμός λεμονιού
ελαιόλαδο
αλάτι
Μουλιάζουμε μία ώρα το πλιγούρι να φουσκώσει.
Πλένουμε και κόβουμε το καπάκι από τις ντομάτες.
Αδειάζουμε το εσωτερικό τους και το αλατίζουμε.
Κόβουμε το εσωτερικό τους σε κυβάκια αφού το στραγγίσουμε.
Τα ανακατεύουμε όλα σε ένα μπωλ. Τα αγγουράκια, τις ντομάτες, τον δυόσμο, το πλιγούρι, το λεμόνι και το ξύσμα.
Αδείαζουμε τη γέμιση στις ντομάτες και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.


Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε