Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46
Συντάχθηκε από την 

Σαλάτα με σπανάκι baby και μίνι μοτσαρέλα

Σαλάτα με σπανάκι baby και μίνι μοτσαρέλα

Περιγραφή

Σαλάτα με baby σπανάκι, ρόκα, μίνι μοτσαρέλα και σουσάμι

Συστατικά

σπανάκι baby
ρόκα baby ή κανονική
8 μίνι μοτσαρελίνια
1/2 κουταλάκι σουσάμι
6 ντοματίνια
1 πιπεριά φλωρίνης ψημένη
για το ντρέσινγκ
3 κουταλιές σησαμέλαιο
2 κουταλάκια κρέμα βαλσάμικου
1/2 κουταλάκι μουστάρδα
λίγο αλάτι

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί με έναν αυγογδάρτη.
Πλένουμε καλά το σπανάκι και τη ρόκα, τα στεγνώνουμε και τα ανακατεύουμε με το μισό ντρέσινγκ ανακατεύοντας με τα χέρια μας να πάει παντού.Στρώνουμε σε μία πιατέλα.
Κόβουμε τα ντοματίνια και τα μοτσαρελίνια στα δύο και τα στρώνουμε από πάνω.
Καθαρίζουμε την ψημένη πιπεριά από τη φλούδα και την κόβουμε.Τη βάζουμε ανάμεσα στα ντοματίνια.
Περιχύνουμε με το σουσάμι και το υπόλοιπο ντρέσινγκ.






Σας προτείνουμε