Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κέικ με τρούφα

Κέικ με τρούφα

Περιγραφή

Ιδανικό για τον απογευματινό καφέ με φίλους

Συστατικά

  • 4-5 αυγά
  • 2 κούπες ζάχαρη
  • 1 μαργαρίνη
  • 3 κούπες αλεύρι
  • 2 βανίλιες
  • 1 μπέικιν
  • ½ κούπα γάλα( και λίγο λιγότερο)
  • χυμό από ένα πορτοκάλι
  • τρούφα
  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με το μπέικιν.
  2. Αναμιγνύουμε το γάλα με το χυμό πορτοκαλιού.
  3. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και ρίχνω ένα ένα τα αυγά συνεχίζοντας το χτύπημα.
  4. Συνεχίζουμε προσθέτοντας εναλλάξ αλεύρι και χυμό με γάλα.
  5. Τέλος προσθέτουμε λίγη τρούφα και ανακατεύουμε.
  6. Αλείφουμε 2 φόρμες του κέικ μιας χρήσης με μαργαρίνη και λίγο αλεύρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 50 λεπτά με μία ώρα στους 160 βαθμούς με αέρα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε