Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κορμός σοκολάτας

Κορμός σοκολάτας

Περιγραφή

Πανεύκολος κορμός και πολύ γευστικός.

Συστατικά

  • 1 μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζάνι καρύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. κακάο
  • 1 κ.σ. κονιάκ
  • ½ φλιτζάνι γάλα
  • 1 ½ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
  • περίπου 1 ½ με 2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
  1. Σπάμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Μεταφέρουμε το μείγμα σε αλουμινόχαρτο και τυλίγουμε σε ρολό.
  3. Βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει και να σταθεροποιηθεί.Αν θέλουμε το διατηρούμε στην κατάψυξη.
  4. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν θέλουμε αντί για αλουμινόχαρτο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φόρμα του κέικ μιας χρήσης.

Σας προτείνουμε