Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κουλουράκια βανίλιας

Κουλουράκια βανίλιας

Περιγραφή

Κουλουράκια αφράτα, μαλακά και ταυτόχρονα τραγανά... με γλυκιά, διακριτική γεύση! Ιδανικά για τον καφέ, για τα παιδάκια στο σχολείο και για την θάλασσα! δοκιμάστε τα και θα καταλάβετε!

Συστατικά

  • 125γρ. αγνό βούτυρο
  • 125γρ. βιτάμ
  • 2 βανίλιες
  • 9 κ.σ. άχνη ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • 1 φαρινάπ
  1. Απλώς τα ανακατεύετε όλα στο μίξερ, δίνεται σχήμα στα κουλουράκια σας και τα φουρνίζετε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν θέλετε χρησιμοποιήστε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος! Η γεύση τους θα σας θυμίσει κουλουράκια απο καλά αρτοποιεία!!!

Σας προτείνουμε