Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μηλόπιτα κέικ

Μηλόπιτα κέικ

Περιγραφή

Ένα μυρωδάτο και αφράτο κέικ με μήλα, καρύδια και κανέλα.

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι αραβοσιτέλαιο
  • 3 φλιτζάνια αλεύρι φαρινάπ
  • 4 μήλα σε κύβους
  • 1 κουταλάκι κανέλα
  • 1 χούφτα καρύδια κοπανισμένα
  1. Χτυπάμε τη ζάχαρη με το αραβοσιτέλαιο με το μίξερ. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά, συνεχίζοντας το χτύπημα.
  2. Προσθέτουμε σιγά σιγά το αλεύρι και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
  3. Εν τω μεταξύ έχουμε ετοιμάσει και τα μήλα. Τα ανακατεύουμε με τα καρύδια και την κανέλα και τα προσθέτουμε στο μίγμα. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και ρίχνουμε το μίγμα σε ένα πυρέξ ορθογώνιο μετρίου μεγέθους , αφού το έχουμε πρώτα βουτυρώσει, ή σε ένα ταψί μεγέθους 34.
  4. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για περίπου 50-55 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε