Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Ονειρεμένος κορμός

Ονειρεμένος κορμός

Περιγραφή

Για τους λάτρεις της σοκολάτας!

Συστατικά

  • 1 ½ μπισκότα πτι μπερ
  • 100 γρ.κακάο
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 μαργαρίνη λιωμένη
  1. Σε μια λεκανίτσα σπάμε τα μπισκότα και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν τα υλικά. Βάζουμε τον κορμό σε μία φόρμα του κέικ μιας χρήσης και τον βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει.
  2. Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε