Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Πατατοτρουφάκια γλυκά

Πατατοτρουφάκια γλυκά

Περιγραφή

Τρουφάκια από πατάτα και ινδοκάρυδο!

Συστατικά

  • 1/2 κιλό πατάτες
  • 200 γρ ινδοκάρυδο
  • 100 γρ ζάχαρη
  • 6-7 μάγκο αποξυραμένα, ψιλοκομμένα
  • 2 σταγόνες εσάνς αμυγδάλου
  • επιπλέον ινδοκάρυδο για το πασπαλισμα
  • προαιρετικά κίτρινη τρούφα για επικάλυψη
  • χαρτάκια για τρουφάκια
  1. Καθαρίζουμε και βράζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε. Τις περνάμε από το μούλτι και βάζουμε τον πολτό σε μια λεκανίτσα.
  2. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι στην αρχή και μετά ενσωματώνουμε τα υλικά με τα χέρια μας.
  3. Πλάθουμε τρουφάκια και τα κυλάμε από το ινδοκάρυδο και κάποια από την κίτρινη τρούφα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Βγαίνουν 15-20 ανάλογα το μέγεθος. Αν δυσκολευόμαστε στο πλάσιμο , προσθέτουμελίγο ινδοκάρυδο ακόμη.</p.

Σας προτείνουμε