Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σοκολατάκια πραλίνας

Σοκολατάκια πραλίνας

Περιγραφή

Πανεύκολα σοκολατάκια με γεύση μερέντας

Συστατικά

  • 1 κουβερτούρα πραλίνας (Nestle)
  1. Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και τη ρίχνουμε σε φόρμες σιλικόνης. Τα βάζουμε στο ψυγείο και σε λιγότερο από μία ώρα είναι έτοιμα

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Εγώ χρησιμοποιώ φόρμες σιλικόνης 15 θέσεων και η μία σοκολάτα είναι ιδανική. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ό,τι άλλη σοκολάτα θέλετε και να προσθέσετε ξηρούς καρπούς. Τα παιδιά σας θα τα λατρέψουν.

Σας προτείνουμε