Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Συκωτάκια πουλιών μεθυσμένα

Συκωτάκια πουλιών μεθυσμένα

Περιγραφή

Συκωτάκια πουλιών σβησμένα με ούζο.

Συστατικά

  • 1/2 κιλό συκωτάκια πουλιών
  • 100 γρ. φέτα
  • 1 σφηνάκι ούζο
  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένος μαίντανός
  • αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1/2 λεμόνι
  1. Πλένουμε καλά τα συκωτάκια και τα σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να αλλάξουν χρώμα.
  2. Σβήνουμε με το ούζο και προσθέτουμε τη φέτα τριμμένη.
  3. Πασπαλίζουμε με τον μαίντανό,αλατίζουμε ,πιπερώνουμε και στύβουμε και λίγο λεμονάκι.
  4. Αποσύρουμε από τη φωτιά και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε