Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τρουφάκια χιονισμένα

Τρουφάκια χιονισμένα

Περιγραφή

Μπαλάκια με καρύδα και μπισκότο τριμμένο...αν σας αρέσει το ινδοκάρυδο, δοκιμάστε τα!

Συστατικά

  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 150 γρ ινδοκάρυδο
  • 80 γρ μπισκότα πτι μπερ τριμμένα
  • 2 σταγόνες εσάνς αμυγδάλου
  • χαρτάκια για τρουφάκια
  • έξτρα ινδοκάρυδο για να κυλίσουμε τα τρουφάκια
  1. Σε ένα μπωλ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, τα ανακατεύουμε να ενσωματωθούν καλά και τα πλάθουμε σε μπαλάκια.
  2. Τα κυλάμε στο ινδοκάρυδο,τα βάζουμε σε χαρτάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Βγαίνουν 25 περίπου τρουφάκια. Αν κολλάνε στα χέρια σας και σας δυσκολεύουν να τα πλάσετε, προσθέστε λίγο ινδοκάρυδο ή μπισκότο ακόμη. Εγώ δε χρειάστηκα επιπλέον.

Σας προτείνουμε