Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Brownie (μπράουνις)

Brownie (μπράουνις)

Περιγραφή

Brownie...η πιο εύκολη συνταγή...συνοδέψτε με φράουλες και σιρόπι καραμέλας...θεϊκό...

Συστατικά

1/2 κούπα μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπα κακάο άγλυκο
1 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
3 βανιλίνες
1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 κούπα αλέυρι για όλες τις χρήσεις
1/2 κούπα τριμμένη κουβερτούρα

Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρινη με το κακάο και προσθέτουμε σιγά σιγά και τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την κουβερτούρα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά. Τέλος προσθέτουμε την κουβερτούρα και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι.
Σε ένα τετράγωνο ταψάκι 20x20 cm στρώνουμε μία λαδόκολλα και ρίχνουμε το μίγμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς στον αέρα και το βγάζουμε από το φούρνο. Αφήνουμε να γίνει χλιαρό και κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια. Συνοδέυουμε με μία μπάλα παγωτού και απολαμβάνουμε!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε