Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Cheesecake brownies

Cheesecake brownies

Περιγραφή

Βρήκα αυτή τη συνταγή από ένα site, γιατί έψαχνα να κάνω ένα γλυκό με Φιλαδέλφεια τυρί αλλά δεν ήθελα να κάνω cheesecake. Είναι πολύ ελαφρύ και θα εντυπωσιάσει όσους το δοκιμάσουν!!!!

Συστατικά

  • 125 γρμ μαργαρίνη soft
  • 125 γρμ κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια
  • 200 γρμ καστανή ζάχαρη
  • 3 αβγά ελαφρά χτυπημένα
  • 50 γρμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 50 γρμ κακάο σκόνη
  • 1/3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 200 γρμ Φιλαδέλφεια light
  • 50 γρμ ζάχαρη άχνη
  1. Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο και την ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά πάνω από μεσαίας έντασης φωτιά, μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα τα αβγά μέχρι να ενσωματωθούν στην κουβερτούρα. Στη συνέχεια ρίχνουμε αλεύρι, μπέικιν πάουντερ και κακάο ώσπου να ενσωματωθούν πλήρως. Ρίχνουμε το μείγμα σε λαδωμένο ταψί διαστάσεων 18Χ28. Εν τω μεταξύ προθερμαίνουμε το φούρνο στου 180 βαθμούς.
  3. Χτυπάμε το Φιλαδέλφεια με τη ζάχαρη άχνη καλά και το ρίχνουμε πάνω από από το μείγμα που έχουμε ήδη απλώσει στο ταψί. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε το φιλαδέλφεια, κάνοντας σχέδια σαν μαρμπρέ.
  4. Το ψήνουμε στους 180 βαθμούς στις αντιστάσεις για 35-40 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε