Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Ρολάκια κοτόπουλου με φέτα και πέστο βασιλικού

Ρολάκια κοτόπουλου με φέτα και πέστο βασιλικού

Περιγραφή

Ρολάκια κοτόπουλου γεμισμένα με φέτα και πέστο βασιλικού.

Συστατικά

650 γρ φιλέτο κοτόπουλο από μπούτι(6 μικρά φιλετάκια)
150γρ φέτα σε τρίμματα
3 κουταλιές πέστο βασιλικού
φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού
αλάτι χοντρό
έξτρα πέστο βασιλικού για να αλείψουμε τα φιλέτα
ελαιόλαδο

Παίρνουμε τα φιλέτα μας, τα αλατίζουμε και τα αλείφουμε με πέστο και λίγο ελαιόλαδο, ελάχιστο. Τα βάζουμε στο ψυγείο.
Εν το μεταξύ ανακατεύουμε τα τρίμματα φέτας με το πέστο και τα φυλλαράκια βασιλικού και ένα κουταλάκι ελαιόλαδο.
Βγάζουμε τα φιλέτα και γεμίζουμε το καθένα με λίγο από τη γέμιση. Κλείνουμε σε ρολάκια και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες.
Τα ψήνουμε για περίπου 20-25 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν) στους 180 βαθμούς σε ταψάκι που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο και από πάνω ρίχνουμε και όση μαρινάδα περίσσεψε.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και προσεχτικά αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε