Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κέικ με μερέντα του λεπτού

Κέικ με μερέντα του λεπτού

Περιγραφή

Να κάτι που μπορούμε να κάνουμε όταν θελουμε κάτι γλυκό...τωρα!! Σε 2 λεπτα απολαμβάνουμε ένα σοκολατένιο κέικ με γέμιση πραλινας..

Συστατικά

1/4 φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/4 κουταλάκι μπέικιν 3 κουταλάκια κακάο πικρό 1 κουτάλια σούπας αυγό χτυπημένο 1 κουταλάκι σησαμέλαιο 3 κουταλάκια ζάχαρη καστανη 1/4 φλιτζανιού γάλα 2 κουταλιές σούπας μερέντα
Τα ανακατευουμε ολα μαζί σε ένα μπωλ ή σε μια μεγάλη κούπα και τα βάζουμε στο φουρνο μικροκυμάτων στην υψηλή ταχύτητα για 90 δευτερόλεπτα. Και έτοιμο!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε