Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο

Σοκολατάκια με φυστικοβούτυρο

Περιγραφή

Συστατικά

50 γρ μαύρη σοκολάτα με 70% 3 κουταλιές σούπας φυστικοβούτυρο 3 κουταλιές σούπας λάδι καρύδας
Λίωνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα και μόλις λιώσει προσθέτουμε το φυστικοβούτυρο και το λάδι καρύδας και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μίγμα σε κουπάτ για σοκολατάκια σιλικόνης και βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες να παγώσουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε