Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σοκολατάκια με kinder bueno!

Σοκολατάκια με kinder bueno!

Περιγραφή

Σοκολατάκια εύκολα με kinder bueno..απλά απίστευτα!

Συστατικά

Υλικά 170 γρ κουβερτούρα γάλακτος 80 ml κρέμα γάλακτος 80 γρ φουντούκι 3 μπάρες kinder bueno
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος.Εν τω μεταξύ στο μούλτι βάζουμε το φουντούκι με τα bueno και αλέθουμε ελαφρώς.Αφήνουμε την κουβερτούρα να γίνει χλιαρή και προσθέτουμε το μίγμα φουντούκι-bueno. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να σφίξει και πλάθουμε σοκολατάκια. Τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες και είναι ετοιμα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Με αυτήν την δοσολογία βγαίνουν 12-14 σοκολατάκια.

Σας προτείνουμε