Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Εύκολα μπισκότα μερέντας μόνο με 3 υλικά!

Εύκολα μπισκότα μερέντας μόνο με 3 υλικά!

Περιγραφή

Συστατικά

1 κούπα μερέντα 1 κούπα αλεύρι φαρινάπ 1 αυγό
Ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζί στην αρχή με ένα κουτάλι και όταν η ζύμη μαζευτεί γύρω απο το κουτάλι χρησιμοποιούμε τα χέρια μας. Μαζεύουμε σε μπάλα τη ζύμη και φτιάχνουμε μπαλάκια μικρά, τα οποία αραδιάζουμε σε μια λαμαρίνα φούρνου που έχουμε απλώσει λαδόχαρτο. Προσοχή να έχουν απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον δυο εκατοστά γιατί θα απλώσουν στο ψήσιμο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά περίπου. Τα βγάζουμε ,τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα απολαμβάνουμε με τον καφέ.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε