Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

cupcakes

cupcakes

Περιγραφή

Cupcakes εύκολα και απλά.Στολίστε τα με γλάσσο και αμέσως θα γίνουν πολύ εντυπωσιακά.

Συστατικά

  • 100 γρ. μαργαρίνη
  • 100 γρ. ζάχαρη
  • 100 γρ. αλέυρι γοχ
  • 2 αυγά
  • 1 βανίλια
  • 1 κ.γ. μπέικιν
  • ξύσμα από ένα λεμόνι
  1. Κοσκινίζουμε το αλεύρι, και το αναμιγνύουμε με το μπέικιν. Χτυπάμε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να ασπρίσουν και προσθέτουμε τα αυγά, συνεχίζοντας να χτυπάμε. Προσθέτουμε τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού και τέλος το αλεύρι.
  2. Βουτυρώνουμε θήκες για cupcakes ,αλευρώνουμε ελαφρώς και γεμίζουμε έως τα 2/3 τις θήκες με τη ζύμη μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά.
  3. Θα βγουν περίπου 12 cupcakes. Αν θέλουμε στολίζουμε με τρουφάκια, γλάσσο κτλ.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε