Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46

Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...

    Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο ιδιοκτήτης του, ο κύριος Ιωσηφίδης Αναστάσιος, 30 χρόνια στο επάγγελμα, με  υποδεχτήκε με πολύ φιλόξενη διάθεση και ήταν πρόθυμος να εκμυστηρευτεί πολλά από τα <επαγγελαμτικά μυστικά>. 

Φορέσαμε λοιπόν ποδιά και μπήκαμε στην κουζίνα με τη σεφ Ρούλα Λαζαρίδου να κάνει τα μαγικά της....Ξεκινήσαμε με ένα κριθαρώτο με γαρίδες και άρωμα τρούφας, συνεχίσαμε με ένα ριζότο με γαρίδες και άρωμα βανίλιας και τελειώσαμε με το σάντουιτς καπνιστού σολομού με πράσινη σαλάτα και το μαγικό ντρέσινκγ που απογείωσε τη γεύση του σολομού....ας μην τα αποκαλύψουμε όλα τώρα...Σύντομα θα σας αποκαλύψουμε τις συνταγές...Αφού ετοιμάσαμε τα πιάτα, καθήσαμε να απολάυσουμε αυτά που κάναμε, παρέα με ένα φρουτώδες λευκό κρασί. Οι φωτογραφίες δεν μπορούν να μας μεταφέρουν τα αρώματα που αναδυόταν από τα πιάτα.....Ο χώρος θυμίζει θάλασσα...με τα ψάρια να κρέμονται από το ταβάνι και με πέτρες στους τοίχους.

Ε με τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν ψαροταβέρνα......γιατί...δεν είναι! Έχει δώσει μια γκουρμέ κατάσταση στο ψάρι σε πιο προσιτές τιμές... Ααα και το άλλο που αποτελεί καινοτομία, είναι ότι το ψάρι έγινε take away food...Μπέρκερ με μπιφτέκι ψαριού, μπαγκέτα με σολομό και πολλά πολλά άλλα που μπορείτε να γευτείτε σαν κολατσιό..στη δουλειά και όχι μόνο. Με τις καλύτερες πρώτες ύλες και με τη σεφ Ρούλα Λαζαρίδου καταφέρανε να δώσουν στα θαλασσινά μια άλλη διάσταση....γι αυτό και αναδείχτηκε στην 11η θέση από τα 364 εστιατόρια της Θεσσαλονίκης..Όλοι χρειαζομαστε Ω3 λιπαρά...δε νομίζετε;;;; Αξίζει να το επισκεφτείτε!!!

 

Κοινοποίηση

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Διαβάστηκε 3305 φορές

Σας προτείνουμε