Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σοκολατάκια oreo..

Σοκολατάκια oreo..

Περιγραφή

Σοκολατάκια τόσο απλά...αλλά τόσο νόστιμα...φτιάξτε διπλή δόση γιατί καταναλώνονται αμέσως!

Συστατικά

3 πακέτα μπισκότα oreo 1 συσκευασία τυρί κρέμα 3 κουταλιές γάλα για το γλάσο 120 γρ κουβερτούρα λευκή 1 κουταλιά μαργαρίνη 5-6 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Περνάμε τα μπισκότα από το μούλτι να γίνουν χοντρά τρίμματα. Σε ένα βαθύ μπωλ τα ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα και το γάλα, με τα χέρια μας απαλά, και τα πλάθουμε μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο 2 ώρες για να σφίξουν. Όταν είναι έτοιμα, ετοιμάζουμε το γλάσο μας. Σε χαμηλή θερμοκρασία βάζουμε όλα τα υλικά του γλάσου μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα, και περιχύνουμε κάθε σοκολατάκι με ένα κουτάλι με λίγο γλάσο να κάνει σχέδια,γυρνώντας το από όλες τις μεριές. Τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο να παγώσει το γλάσο και είναι έτοιμα!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε