Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Συντάχθηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Συντάχθηκε στις Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Συντάχθηκε στις Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2014 19:46

Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....

Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα στην Αθήνα!!!
The seminar project...στο Χαλάνδρι...
Ο χώρος;;  Εκπληκτικός ...Το απόλυτο φιλικό περιβάλλον...πάγκους για όλους με υλικά της κάθε συνταγής...ατομική ποδιά...και ξεκινάει το μάθημα!
Ο σεφ ,προσιτός και κατανοητός παρουσιάζει τη συνταγή και μετά ακούει ερωτήσεις των μαθητών και απαντάει σε όλες, λύνοντας τις όποιες απορίες.
Φυσικά δε θα ξεχάσω και τον Άκη ,τον βοηθό του σεφ (και αυτός δε θα ξεχάσει εμένα...αφού τον ζάλισα στις ερωτήσεις..) ο οποίος ήταν φιλικός και πρόθυμος με όλους.
Τα σεμινάρια που επέλεξα ήταν finger food party και ριζότο, και δεν το μετάνιωσα καθόλου!!! Οι φίλες μου περιμένουν σύντομα τραπέζι....ως συνήθως...και είμαι έτοιμη να τους κάνω το πιο χυλωμένο al dente ριζότο που έχουν δοκιμάσει...
Μετά την παρουσίαση της συνταγής όλοι εκτελέσαμε την ίδια συνταγή....και αφού τελειώσαμε με όλες, καθίσαμε στην τραπεζαρία συζητώντας και απολαμβάνοντας αυτά που φτιάξαμε συνοδευόμενα απο ένα ποτήρι κρασί!
Αααα να μην ξεχάσουμε και το επιδόρπιο που μας ετοίμασε ο Άκης....κέικ σοκολάτας με σιρόπι καραμέλας και παγωτό!
Ανυπομονώ για την επόμενη γευστική εμπειρία μου!

Αν θέλεις λοιπόν να χαλαρώσεις, να μαγειρέψεις και να ανακαλύψεις νέες γεύσεις και τεχνικές, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις ένα σεμινάριο στο theseminar project!

Κοινοποίηση

Submit to FacebookSubmit to Google BookmarksSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Διαβάστηκε 2611 φορές

Σας προτείνουμε