Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κέικ με αβοκάντο και στέβια

Κέικ με αβοκάντο και στέβια

Περιγραφή

Δοκιμάστε αυτό το υγιεινό κέικ με αβοκάντο, στέβια χωρίς αυγά και βούτυρο..

Συστατικά

1 κούπα αλεύρι φαριναπ κοσκινισμένο 1/2 κούπα μαύρη σοκολάτα με 70% κακάο 3/4 κούπας στέβια 1 κούπα γιαούρτι υδαρες όχι στραγγιστό 1/3 κουταλάκι αλάτι 1 χούφτα αμύγδαλα ανάλατα χοντροσπασμένα 1 χούφτα goji berry 1 αβοκάντο στο μούλτι 5-6 κουταλιές κακάο πικρό 2 βανίλιες 1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρική
Ανακατεύουμε το αλεύρι, τη στέβια ,τις βανίλιες ,το κακάο ,το αλάτι, τη σόδα. Σε ένα άλλο μπωλ ανακατεύουμε το αβοκάντο, το goji berry, τα αμύγδαλα ,την μαύρη σοκολάτα ,το γιαούρτι, και ενώνουμε τα δυο μίγματα. Αδειάζουμε το μίγμα σε ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι περίπου διαμέτρου 22 εκατοστων και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς στον αέρα για 15 λεπτά , και για αλλά 10 λεπτά στους 180.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε