- Διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και χτυπάω στο μίξερ όλα τα υλικά για 2 λεπτά να γίνουν χυλός .
- Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη να φουσκώσει, περίπου 1 ώρα και ζεσταίνουμε το λάδι.
- Με το κουτάλι ρίχνουμε στο καυτό λάδι μπάλιτσες από το χυλό αφού πρώτα το βρέχουμε κάθε φορά για να μην κολλάει.

Δείτε ακόμα
-
Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
-
Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
-
Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by
Filitsa Milona
Λουκουμάδες

Περιγραφή
Νόστιμοι αφράτοι λουκουμάδες
Συστατικά
- 1 φακ. μαγιά
- ½ κούπα χλιαρό νερό
- ½ κούπα χλιαρό γάλα
- 1 ½ κ.γ. ζάχαρη
- ¼ κ.γ. αλάτι
- 2 κ.σ. λάδι
- 1 και 2/3 κούπας αλεύρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Λίγα Μυστικά Ακόμα
Τρώγονται κατά προτίμηση ζεστοί. Σερβίρετέ τους με μέλι και καρύδια. Η συνταγή είναι της κας Βέφας Αλεξιάδου.
Published in
Γλυκά ζύμης