Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μοσχαράκι με μπάμιες

Μοσχαράκι με μπάμιες

Περιγραφή

Μπάμιες με μοσχαράκι κοκκινιστές!

Συστατικά

  • 350 γρ. μοσχαράκι (ποντίκι) βρασμένο με κρεμμύδι
  • 1/2 κιλό μπάμιες καθαρισμένες
  • 1 χούφτα μαϊντανό
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • λίγο ελαιόλαδο (3 κουταλιές)
  • 3 κουταλιές ξύδι
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Βάζουμε τις μπάμιες με νεράκι και λίγο ξύδι( 2 κουταλιές) σε μία λεκανίτσα, τις αφήνουμε 15 λεπτά και τις ξεπλένουμε.
  2. Έχουμε βράσει το κρέας με ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο και λίγο λάδι και κρατάμε 1 ποτήρι από το ζωμό που έβρασε.
  3. Σε ένα ταψάκι βάζουμε τις μπάμιες με μία κουταλιά ξύδι, το κρέας, το μαϊντανό ψιλοκομμένο ,το λάδι, το ζωμό με την ντομάτα, αλατίζουμε ,πιπερώνουμε αν θέλουμε , και ανακατεύουμε λίγο.
  4. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μισή ώρα.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Εγώ χρησιμοποίησα κατεψυγμένες μπάμιες. Είναι πολύ νόστιμο φαγάκι και υγειινό! Καλή σας όρεξη!!!

Σας προτείνουμε