Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μοσχαράκι στιφάδο με μπέικον

Μοσχαράκι στιφάδο με μπέικον

Περιγραφή

Μια άλλη εκδοχή για στιφάδο αρωματισμένο με μπέικον.

Συστατικά

  • 1 κιλό μοσχάρι κυλότο ή ποντίκι σε μερίδες
  • 500-600γρ κρεμμυδάκια μικρά
  • 200γρ.καρότα σε ροδέλες
  • 150 γρ. μανιτάρια
  • 150 γρ. μπέικον σε φετάκια
  • ¾ κούπας ελαιόλαδο
  • 3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ποτήρι κρασιού κρασί κόκκινο
  • 1 κουταλάκι ντοματοπελτέ
  • αλάτι,πιπέρι
  1. Σοτάρουμε σε κατσαρόλα το κρεμμύδι με το κρέας να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.
  2. Σβήνουμε με το κρασί, αλατίζουμε, πιπερώνουμε και προσθέτουμε την ντομάτα την τριμμένη και λίγο νεράκι να σκεπάζει το κρέας και αφήνουμε να βράσει μία ώρα.
  3. Μετά προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και αφήνουμε να βράσει σε μέτρια φωτιά περίπου 40 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν θέλουμε συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι ή ζυμαρικά.

Σας προτείνουμε