Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μοσχαρίσια φιλετάκια με ξύδι μπαλσάμικο

Μοσχαρίσια φιλετάκια με ξύδι μπαλσάμικο

Περιγραφή

Νόστιμα φιλετάκια με σταφίδες και μπαλσάμικο.

Συστατικά

  • 750 γρ. μοσχαρίσιο φιλέτο σε λεπτές φέτες
  • 250 γρ. σταφίδες ξανθές
  • 1 φλιτζ. του ελλ. καφέ. ξύδι βαλσάμικο
  • 150 ml κρέμα γάλακτος
  • αλάτι, πιπέρι
  • λίγη ρόκα για στόλισμα
  • αλεύρι
  1. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα αλευρώνουμε ελαφρώς.
  2. Σε τηγάνι με λίγο λάδι τα σωτάρουμε και από τις δύο πλευρές, αφαιρούμε το λάδι και προσθέτουμε τις σταφίδες.
  3. Προσθέτουμε το ξύδι και την κρέμα και μόλις δέσει αποσύρουμε από τη φωτιά.
  4. Στολίζουμε με φύλλα ρόκας και στολίζουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε