Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Ομελέτα με μανιτάρια

Ομελέτα με μανιτάρια

Περιγραφή

Ομελέτα με μανιτάρια, ντομμάτα, γαλοπούλα και κασέρι. Πεντανόστιμη και πανεύκολη. Ιδανική για βραδινό.

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • 1 μανιτάρια άσπρα κομμένα σε φετάκια
  • 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
  • 1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 ντομάτα χωρίς σπόρους ψιλοκομμένη
  • 2 φέτες γαλοπούλα σε κομματάκια
  • 2 φέτες γκούντα ή λίγο τριμμένο
  • αλάτι, πιπέρι
  1. Σε λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα λαχανικά μας και στη συνέχεια ρίχνουμε τη γαλοπούλα.
  2. Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε. Κουνάμε το τηγάνι κυκλικά για να καλύψει όλο το τηγάνι η ομολέτα μας. Προσθέτουμε το γκούντα και κλείνουμε τη ομελέτα σαν μισοφέγγαρο. Γυρνάμε και από την άλλη μεριά, ψήνουμε 2 λεπτά και σερβίρουμε.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Αν θέλετε για πιο ελαφρύ αποτέλεσμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 2 αυγά και 2 ασπράδια.

Σας προτείνουμε