Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Παστουρμαδόπιτα

Παστουρμαδόπιτα

Περιγραφή

Αν σας αρέσει ο παστουρμάς, σίγουρα θα ξετρελαθείτε με αυτή την πίτα.

Συστατικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας σπιτικά ή εμπορίου
  • 1/4 παστουρμάς
  • 1/4 αλμυρό κασέρι της επιλογής σας
  • 4 ντομάτες σε λεπτές φέτες
  1. Καθαρίζουμε υπομονετικά τον παστουρμά από το τσιμένι.
  2. Σε μια λαμαρίνα φούρνου, αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο και στρώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας ,αφού το έχουμε ανοίξει πρώτα με τον πλάστη.
  3. Από πάνω στρώνουμε τις φέτες παστουρμά, φέτες φέτες το κασέρι και από πάνω τις ντομάτες.
  4. Τέλος ανοίγουμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας με τον πλάστη και το στρώνουμε από πάνω.
  5. Ραντίζουμε με λίγο αραβοσιτέλαιο και λίγο νερό.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνου μέχρι να ροδίσει η πίτα μας, περίπου 50-60 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Εγώ χρησιμοποίησα κασέρι Βερμίου και ταίριαζε πολύ.

Σας προτείνουμε