Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σφολιατίνια με πάστα ελιάς

Σφολιατίνια με πάστα ελιάς

Περιγραφή

Σφολιατίνια με πάστα ελιάς και γραβιέρα. Ένα ιδανικό συνοδευτικό για κρασί με φίλους.

Συστατικά

  • 1 σφολιάτα
  • ½ βαζάκι πάστα ελιάς κόκκινη
  • 100 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 50-100 γρ. φέτα σε τρίμματα
  • 1 κρόκο για το άλειμμα
  1. Απλώνουμε τη σφολιάτα και την αλείφουμε με την πάστα ελιάς.
  2. Από πάνω ρίχνουμε τη γραβιέρα να πάει σε όλο το φύλλο και τη φέτα εδώ και εκεί.
  3. Τυλίγουμε σε σφιχτό ρολό κατά μήκος της μακριάς πλευράς και κόβουμε σε ροδέλες πάχους 2 εκατοστών.
  4. Τοποθετούμε τις ροδέλες σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού.
  5. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να φουσκώσουν και να ροδίσουν.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε