Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τάρτα με κοτόπουλο(κοτοτάρτα)

Τάρτα με κοτόπουλο(κοτοτάρτα)

Περιγραφή

Πάντα στις γιορτές περισσεύουν φαγητά. Εν μέσω κρίσης δεν πρέπει να πετάμε τίποτα. Γι' αυτό το κρέας που περίσσεψε από το γεμιστό κοτόπουλο το έκανα μία ωραία τάρτα.

Συστατικά

  • Ζύμη για αλμυρή τάρτα
  • Το υπόλοιπο κοτόπουλο
  • 100 γρ.μπέικον
  • 100 γρ. μανιτάρια
  • τρίχρωμες πιπεριές (από 2 λωρίδες)
  • 1 κρέμα γάλακτος (250 ml)
  1. Σε μια κατσαρόλα με λίγο λάδι τσιγαρίζουμε το μπέικον και τα μανιτάρια.Στη συνέχεια προσθέτουμε το κοτόπουλο σε κομματάκια και την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε ώσπου να δέσει λίγο η κρέμα. Στο τέλος προσθέτουμε τις πιπεριές.
  2. Απλώνουμε το μείγμα στην τάρτα και στο φούρνο για 40-45΄λεπτά στους 180 βαθμούς.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Έτσι δεν πάει τίποτε χαμένο.

Σας προτείνουμε