Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τορτίγιας με τόνο

Τορτίγιας με τόνο

Περιγραφή

Ρολάκια από τορτίγιας με γέμιση τόνου και μαγιονέζας. Ιδανικά για μπουφέ.

Συστατικά

  • 8 τορτίγιας
  • 3 κονσέρβες τόνου σε νερό
  • 1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 8 κουταλάκια μαγιονέζα light
  • λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο προαιρετικά
  • λίγες στεγόνες λεμονιού
  • 2 κουταλάκια μουστάρδα
  1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και απλώνουμε ίση ποσότητα σε κάθε τορτίγια.
  2. Τυλίγουμε σε σφιχτά ρολάκια και τα κόβουμε ανά 1-2 εκατοστά, ανάλογα πόσο χοντρά τα θέλουμε.
  3. Τα σερβίρουμε σε πιατέλα και τα απολαμβάνουμε με κρασάκι.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Η φωτογραφία είναι της κουμπαρούλας μου!

Σας προτείνουμε