Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τούρτα της μαμάς

Τούρτα της μαμάς

Περιγραφή

Μια πραγματικά πολύ ελαφριά τούρτα, πανεύκολη, και... οικονομική!

Συστατικά

  • 1 πακέτο σαβουαγιάρ
  • 500 ml γάλα
  • 4 κουτ. ζάχαρη
  • 4 κουτ. κακάο
  • 1 μερέντα
  • 1 σακουλάκι τρούφα
  • σαντιγί
  1. Ζεσταίνουμε το γάλα και προσθέτουμε το κακάο και τη ζάχαρη.
  2. Βουτάμε ένα ένα τα σαβουαγιάρ κ στρώνουμε στο ταψάκι, να καλυφθεί ο πάτος του.
  3. Στη συνέχεια, περιχύνουμε με την μερέντα, έπειτα τρούφα κ τέλος σαντιγί.
  4. Επαναλαμβάνουμε τις στρώσεις άλλη μια φορά.
  5. Στην κορυφή, πάνω απο την σαντιγί βάζουμε λίγη τρούφα και κακάο.
  6. Αφήνουμε στο ψυγείο να κρυώσει.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Την είδα σε μια τηλεοπτική εκπομπή! Την έφτιαξα αμέσως και την φάγαμε... αμέσως!

Σας προτείνουμε