Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Τυρόπιτα σε φόρμα του κέικ

Τυρόπιτα σε φόρμα του κέικ

Περιγραφή

Μία εκπληκτική αφράτη τυρόπιτα πολύ εντυπωσιακή

Συστατικά

  • 1 πακέτο φύλλο Βυρηττού
  • 500 γρ. φέτα
  • 1 αυγό
  • 1 ποτήρι γάλα χλιαρό ανακατεμένο με 1 κ.γ.μπέικιν
  • 4 κ.σ. αραβοσιτέλαιο
  1. Για τη γέμιση ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί εκτός από τα φύλλα.
  2. Κόβω τα φύλλα στη μέση και αφού λαδώσω τη φόρμα στρώνω κάθε φορά 2 μισά φύλλα γύρω γύρω αφήνοντας να προεξέχουν από τα πλάγια. Βάζω γέμιση και εναλλάξ φύλλα. Συνεχίζω μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
  3. Όταν τελειώσουν τα γυρίζω όλα προς τα μέσα και βρέχω τα χέρια μου και πιάνω από πάνω τα φύλλα να λασπώσουν καλά.
  4. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να ροδίσει.
  5. Κόβω σε φέτες και σερβίρω.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε