- Αναμειγνύουμε το φιλέτο με όλα μας τα υλικά (μυρωδικά και ελαιόλαδο) και το αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 60 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τα ντοματίνια confit. Παίρνουμε τα ντοματίνια και τα αναμειγνύουμε σε ένα ταψί με όλα τα υλικά (ξίδι, σκόρδο, μυρωδικά, ελαιόλαδο) και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά.
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τον κρόκο του αβγού με την μουστάρδα και προσθέτουμε σιγά σιγά το μισό ελαιόλαδο. Στη συνέχεια προσθέτουμε το σκόρδο, το λεμόνι, τα φύλλα βασιλικού και το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε να ρίχνουμε σιγά σιγά το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Έπειτα από μία ώρα, παίρνουμε το φιλέτο μαριναρισμένο από το ψυγείο και το σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, από 4 λεπτά την κάθε πλευρά. Στη συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για το λιγότερο 20 λεπτά (για rare και όσο θέλετε για well done).
ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
- Αφού ψηθεί το φιλέτο, προσθέτουμε τα ντοματίνια confit και τα τοποθετούμε πάνω στο φιλέτο μας. Στο τέλος το γαρνίρουμε με το aioli dressing.
- Συνοδεύετε με ζυμαρικά της αρεσκείας σας.