Αφήνουμε τη σφολιάτα να αποψυχθεί. Ετοιμάζουμε τη γέμιση. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει. Προσθέτουμε τα μήλα και τη ζάχαρη,να καραμελώσουν. Περίπου 2 λεπτά. Τραβάμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε την κανέλα. Αφήνουμε να κρυώσει το μιγμα.
Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε 6 τετράγωνα. Βάζουμε στη μέση 2-3 κουταλάκια απο τη γέμιση και κλείνουμε το πουγκακι μας παίρνοντας την κάθε γωνία και κλείνοντας προς τη μέση. Κλείνουμε καλα να μην μείνει σχισμή ανοιχτή και βγει η γέμιση. Τοποθετούμε τα μιλοπιτάκια σε ταψί με λαδόκολλα και αλείψουμε με τον κρόκο αραιωμένο με μισό κουταλάκι νερό.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς στον αέρα για 17 περίπου λεπτά. Πασπαλίζουμε με την άχνη και σερβίρουμε.