Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Κέικ με φέτα και ελιά

Κέικ με φέτα και ελιά

Περιγραφή

Τι πιο απλό και νόστιμο για να συνοδέψουμε το κρασάκι μας ή για να πάρουμε σαν σνακ στη δουλειά..

Συστατικά

3 αυγά 240 γρ αλεύρι φαρινάπ 125 ml γάλα 125 ml ελαιόλαδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 1/2 κουταλάκι ζάχαρη 200 γρ φέτα 100 γρ ελιές σε φέτες 3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 1/4 ματσάκι δυόσμος ψιλοκομμένο 1/4 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
Χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε το αλέυρι, το γάλα, το λάδι, αλάτι,ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Στη συνέχεια βάζουμε στο μίγμα και τη φέτα, τις ελιές, τις λιαστές ντομάτες, τα μυρωδικά και ανακατεύουμε απαλά με ένα κουτάλι. Σε λαδωμένο μικρό ταψάκι αδειάζουμε το μίγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 35-40 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε