Αν τα φύλλα κρούστας είναι κατεψυγμένα τα βγάζουμε από την κατάψυξη.
Ετοιμάζουμε την κρέμα. Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα με τη ζάχαρη να λιώσει η ζάχαρη. Προσθέτουμε τις βανιλίνες και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε ζωηρά με τον αυγογδάρτη να μην σβολιάσει η κρέμα. Μόλις πήξει ελαφρώς αποσύρουμε από τη φωτιά. Προσθέτουμε και το βούτυρο και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη για να μην κάνει κρούστα και περιμένουμε να κρυώσει.
Σε ταψί φούρνου το οποίο έχουμε βουτυρώσει με τη λιωμένη μαργαρίνη στρώνουμε το ένα φύλλο και συνεχίζουμε μέχρι το πέμπτο αλείφοντας κάθε φύλλο με τη μαργαρίνη. Βάζουμε την κρέμα και απλώνουμε με μία σπάτουλα. Από πάνω στρώνουμε και τα υπόλοιπα φύλλα αλείφοντας ανάμεσα κάθε φορά με μαργαρίνη. Στο τελευταίο φύλλο αλέιφουμε με μαργαρίνη και περιχύνουμε από πάνω με το μίγμα αυγού γάλακτος.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
Αφήνουμε να γίνει χλιαρή και αφού κόψουμε κομματάκια, πασπαλίζουμε με άχνη και κανέλα!