Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Μπισκότα βρώμης με ταχίνι και μαύρη σοκολάτα

Μπισκότα βρώμης με ταχίνι και μαύρη σοκολάτα

Περιγραφή

Δυναμωτικά και πεντανόστιμα!

Συστατικά

100 γρ ταχίνι 120 γρ μέλι 60 γρ νιφάδες βρώμης 60 γρ βρώμη τριμμένη στο μούλτι 1 κουταλιά σησαμέλαιο 1/3 μαύρης σοκολάτας χοντροκομμένη 1/4 κούπας αμύγδαλα ανάλατα
Ανακατεύουμε το μέλι, το ταχίνι και το σησαμέλαιο. Πρόσθετουμε τα υπόλοιπα υλικα και ανακατεύουμε. Πλάθουμε τα μπισκότα και τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο σε απόσταση μεταξύ τους. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Μην τα αφήσετε παραπάνω από 10 λεπτά. Στην αρχή φαίνονται πολύ μαλακά αλλά μετά γίνονται τραγανά. Βγαίνουν 9 με 10 κομμάτια. Όταν τα βγάλετε από το φουρνο αφήστε τα να κρυώσουν πριν τα μεταφέρετε.

Σας προτείνουμε