Για την σπιτική πραλίνα ακολουθούμε τις οδηγίες από την συνταγή σπιτική πραλίνα.
Για την πάστα φλώρα χτυπάμε πρώτα τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη να ασπρίσουν. Προσθέτουμε την βανιλίνη, τα αυγά, το ξύσμα, το κονιάκ και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι μέχρι να μαζευτεί η ζύμη γύρω από το μίξερ. Μετά χρησιμοποιούμε τα χέρια μας και προσθέτουμε και το υπόλοιπο αλεύρι. Στρώνουμε τα 2/3 της ζύμης στο ταψάκι, από πάνω την πραλίνα και από πάνω με το υπόλοιπο της ζύμης φτιάχνουμε κορδονάκια και στολίζουμε την πάστα φλώρα.
Αλείφουμε τα κορδονάκια και το γύρω γύρω της ζύμης με το μίγμα αυγού νερού και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.