Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Πατατοσουφλέ σε φωλιές σφολιάτας

Πατατοσουφλέ σε φωλιές σφολιάτας

Περιγραφή

Συστατικά

3-4 πατάτες μέτριες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια 100 γρ ρεγγάτο τριμμένο 100 γρ ζαμπόν σε τετράγωνα κομματάκια 2 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό 100 ml κρέμα γάλακτος 50 γρ φέτα σε τρίμματα λίγο πιπέρι αλάτι ελάχιστο 1 φύλλο σφολιάτας κομμένο σε 12 τετράγωνα
Ετοιμάζουμε τη γέμιση.Σε μία μπασίνα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και ανακατεύουμε ελαφρώς. Αλείφουμε 12 θήκες για muffins και βάζουμε μέσα σε κάθε μία ένα κομμάτι σφολιάτας.Το πατάμε καλά. Γεμίζουμε με τη γέμιση και από πάνω αν θέλουμε βάζουμε λίγο έξτρα ρεγγάτο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά και μετά χαμηλώνουμε στους 180 για περίπου 15 λεπτά.

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε