Ετοιμάζουμε τα χόρτα μας. Κόβουμε τα κοτσανάκια, τα κόβουμε στα τρία και τα πλένουμε καλά. Τα βάζουμε σε ένα σουρωτήρι με λίγο αλάτι και τα πατάμε με τα χέρια μας να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε και τη φέτα και τον άνηθο.
Τώρα τη ζύμη μας. Σε ένα βαθύ σκεύος βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε να γίνει ένας χυλός.
Απλώνουμε μία λεπτή στώση ζύμης σε ένα μεγάλο στρόγγυλο ταψί, σχετικά ρηχό, από πάνω τη γέμιση και από πάνω απλώνουμε τον υπόλοιπο χυλό. Ρίχνουμε ένα ποτήρι νερό πάνω στο χυλό και λίγο βούτυρο σε κομματάκια.
Ψήνουμε στους 190 βαθμούς στις αντιστάσεις για περίπου 30-40 λεπτά.