Δείτε ακόμα

  • Πώς να φτιάξουμε το πιο τέλειο τσουρέκι!
    Πόσα τσουρέκια , πόσα……θυμάμαι ακόμη την πρώτη μου απόπειρα να φτιάξω τσουρέκι… Αποτυχία μεγάλη…έτσι θα την χαρακτήριζα τώρα, καθώς θυμάμαι το αποτέλεσμα. Όμως τότε χαιρόμουν μ αυτό που κατάφερα να…
    Written on Sunday, 13 April 2014 13:04
  • Σεμινάριο μαγειρικής απο τον Γιάννη Λουκάκο....μια μοναδική εμπειρία....
    Μετά τη συμμετοχή μου στο διαγωνισμό για τη χριστουγεννιάτικη συνταγή και την ανάδειξη της συνταγής μου στις 5 καλύτερες, κέρδισα δύο συμμετοχές σε σεμινάρια της αρεσκείας μου...έτσι λοιπόν...αν και Θεσσαλονικιά...βρέθηκα…
    Written on Tuesday, 18 March 2014 17:39
  • Frutti di mare....το θαλασσινό αλλιώς...
        Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Κομνηνών, θα βρείτε το εστιατόριο frutti di mare...που διανύει τον 4ο χρόνο της λειτουργίας του.To επισκεφτήκαμε και το απολάυσαμε, όσο δεν φαντάζεστε. Ο…
    Written on Thursday, 06 February 2014 19:46
Written by 

Σαλάτα ρεβύθια με λιαστή ντομάτα και σχοινόπρασο

Σαλάτα ρεβύθια με λιαστή ντομάτα και σχοινόπρασο

Περιγραφή

Σαλάτα ρεβύθια με λιαστή ντομάτα, πιπεριά φλωρίνης και σχοινόπρασο.

Συστατικά

Ρεβύθια βρασμένα μία μερίδα
4 λιαστές ντομάτες
1 πιπεριά φλωρίνης ψημένη,ξεφλουδισμένη σε ροδέλες
λίγο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι κάπαρη
φρέσκο δεντρολίβανο ελάχιστο
αλάτι
ελαιόλαδο
1 λεμόνι χυμό

Ετοιμάζουμε τα ρεβύθια. Τα μαγειρεύουμε κανονικά όπως τα κάνουμε σούπα.(Τα μουλιάζουμε όλο το βράδι, τα στραγγίζουμε, σωτάρουμε ένα ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τα ρεβύθια, νερό ,αλάτι και βράζουμε για περίπου μιάμιση ώρα) Αν έχουμε μαγειρεμένα ,τα στραγγίζουμε.

Προσθέτουμε τις λιαστές ντομάτες, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το δεντρολίβανο και την κάπαρη.

Αλατίζουμε, βάζουμε ελαιόλαδο και λεμόνι και έτοιμα!

Λίγα Μυστικά Ακόμα

Σας προτείνουμε